Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με την πρέσβειρα της Αυστρίας ο Δ. Κουρέτας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ14.05.2024 | 5:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση με την Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα Gerda Vogl είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας στη διάρκεια του Φόρουμ Βιομάζας που πραγματοποιείται στη Λάρισα. Η πρέσβειρα ζήτησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Κουρέτας έκανε αναλυτική ενημέρωση στην κ. Vogl σχετικά με το πρόγραμμα προσωρινών αποκαταστάσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και για το συνολικό οργανόγραμμα των δράσεων, όπως αυτό σχεδιάζεται από την κυβέρνηση. Όπως εξήγησε ο Περιφερειάρχης, ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας κινείται σε δύο άξονες: Την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες, αλλά και το σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης της Θεσσαλίας. Μάλιστα έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το σχέδιο που έχει καταρτίσει η Περιφέρεια για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την ανάσχεση του υδατικού ελλείμματος της Θεσσαλίας, αλλά και σχετικά με τα προγράμματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πρέσβειρα της Αυστρίας έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, ενώ φάνηκε αρκετά ενημερωμένη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μετά τις πλημμύρες.

Αργότερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απηύθυνε χαιρετισμό στις εργασίες του Φόρουμ για τη Βιομάζα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης