Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με την σφραγίδα Αγοραστού – Μιχαλάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ19.03.2021 | 5:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το δίδυμο Αγοραστός – Μιχαλάκης «χτύπησε» και πάλι. Σε ένα έργο, που πολλοί μπορεί να είχαμε… ξεχάσει. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια η Περιφέρεια ξεμπλοκάρει το Κλειστό Γυμναστήριο στις Καρυές και το βάζει στις ράγες της υλοποίησης.

Πρώτο βήμα η επικαιροποίηση της μελέτης και με γρήγορες διαδικασίες θα προχωρήσει η κατασκευή του έργου με την διάθεση περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Ένα ακόμη έργο που θα φέρει την σφραγίδα των δύο ανδρών, που όχι μόνο προχωρούν τα έργα που έχουν προγραμματίσει, αλλά λύνουν και όσα παρουσίαζαν χρόνια προβλήματα και αποτελούν αναγκαίες υποδομές για τον τόπο και τους κατοίκους του.

Με τις δεκάδες μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και ένα άρτιο προγραμματισμό έργων, η επόμενη μέρα φέρει την υπογραφή Αγοραστού – Μιχαλάκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης