Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με το δήμαρχο Τρικκαίων συναντήθηκε ο Δημήτρης Καβράκος

ΤΟΠΙΚΑ24.08.2023 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εθιμοτυπική μεν, άκρως αποδεικτική δε, των αισθημάτων των τρικαλινών απέναντι στον Δημήτρη Καβράκο, η επίσκεψή του στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Το τρικαλινό τέκνο της παγκόσμιας λυρικής μουσικής επισκέφθηκε την Πέμπτη το Δημαρχείο Τρικκαίων, εν όψει της πραγματοποίησης του 4ου OPERA GALA Δημήτρης Καβράκος, την επομένη.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, με δύο φράσεις ανέδειξε τη σπουδαιότητα του καλλιτέχνη: «Είμαστε υπερήφανοι για εσάς, υπερήφανοι για την ανάδειξη του πολιτισμού και της πόλης μας». Η φράση δεν είναι τυχαία, καθώς ο Δημήτρης Καβράκος τραγούδησε σε όλες σχεδόν τις μεγάλες όπερες, συνεργαζόμενος με δεκάδες μαέστρους και ισάριθμες ορχήστρες, δοξάζοντας τη χώρα και τη γενέθλια πόλη.
Ο ίδιος ο μεγάλος τραγουδιστής, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο, τον Δήμο Τρικκαίων, το Μουσείο Τσιτσάνη για την 4η κατά σειρά διοργάνωση. Συζητήθηκαν, δε, στο πλαίσιο αυτό, δυνατότητες και πιθανότητες εμπλουτισμού και επέκτασης του Gala, με πρόσθετες εκδηλώσεις.
Σημειώνεται ότι, λόγω απόστασης και πανδημίας, ο κ. Καβράκος παρακολουθούσε εξ αποστάσεως – διαμένει στη Ν. Υόρκη – τις συγκεκριμένες διοργανώσεις και δεν είχε επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα τα Τρίκαλα. Για τον λόγο αυτόν αποκτά ξεχωριστή σημασία η παρουσία του στο Gala, στο οποίο θα τραγουδήσουν 9 εξαιρετικοί καλλιτέχνες.
Παρέστησαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Μιχάλης Λάππας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και η σύζυγος του κ. Καβράκου, Βίκυ Καβράκου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης