Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Υπερχείλισαν ποτάμια, μήνυμα εκκένωσης στη Νομή, πλημμυρισμένα χωριά

Με τον ήχο του 112 ξενυχτάνε τα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ07.09.2023 | 12:57 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δύσκολες στιγμές για τα Τρίκαλα από την κακοκαιρία Daniel με το 112 να ηχεί και πάλι στα τηλέφωνα των Τρικαλινών, προειδοποιώντας τους πολίτες να απομακρυνθούν από ισόγεια και υπόγεια.

Οι στάθμες των ποταμών ανεβαίνουν επικίνδυνα με την βροχόπτωση να συνεχίζεται ακατάπαυστα, ενώ σε σημεία στα Τρίκαλα ο Ληθαίος έχει υπερχειλίσει (γέφυρα Αρριανού και οδός Σατωβριάνδου), όπως και ο Αγιαμονιώτης. Σε όλη την πόλη ακούγονται μοτέρ για την άντληση υδάτων από υπόγεια που έχουν πλημμυρίσει.

Το 112 ήχησε και στη Νομή, ζητώντας από τους κατοίκους να απομακρυνθούν και να μετακινηθούν προς τα Τρίκαλα.

Δύσκολες στιγμές και στον Δήμο Πύλης όπου τα φουσκωμένα νερά του Πορταϊκού παρέσυραν την παλιά γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα, ενώ σε πολλά χωριά πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι.

Μεγάλη προμηνύεται η νύχτα και για τα Μεγάλα Καλύβια, όπου τα φουσκωμένα ποτάμια έχουν δημιουργήσει ασφυκτικό κλοιό στο χωριό, ενώ πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν σε δεκάδες χωριά σε όλο το Νομό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης