Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με τους κοινοτάρχες της Δημοτικής Ενότητας Χασίων συναντήθηκε ο δήμαρχος Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ28.03.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται από το Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο οι τακτικές επαφές με προέδρους των χωριών. Tο πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου με τους Προέδρους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Χασιών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης καθορίστηκαν κεντρικά θέματα προτεραιότητας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής εντός των οικισμών, εστιάζοντας στον ηλεκτροφωτισμό, την κοπή των χόρτων και τις οδικές υποδομές.

Όπως σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος στην τοποθέτησή του στο νέο τρόπο διακυβέρνησης του Δήμου ο ρόλος των προέδρων των κοινοτήτων ενισχύεται καθοριστικά, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρεμβάσεις, τις οποίες και θα προωθούν στην Τεχνική Υπηρεσία και τη ΔΕΥΑΜ ενώ σημαντικό εργαλείο στο έργο τους αποτελεί ο διπλασιασμός της παγίας καταβολής που αναμένεται να λύσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των χωριών.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Μετεώρων ανακοίνωσε μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρόκειται να υλοποιηθούν στην περιοχή των Χασίων όπως η επαναλειτουργία του πρώην Δημαρχείου Χασίων που αναμένεται να ενισχύσει τη διαλειτουργικότητα και να διευκολύνει τον συντονισμό και τη διαφάνεια για αποτελεσματικές λύσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον ορεινό όγκο. Ακόμη, ανακοινώθηκε η διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για τους κτηνοτρόφους και η διοργάνωση του πρώτου «Μίνι Πρωταθλήματος Χασίων» στις 6 Μαΐου στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Β’ Κλεινοβού – Χασίων -Μαλακασίου και Ανασυγκρότησης της Υπαίθρου Σάκης Καψάλης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Τουρισμού Πηνελόπη Μαγκούρα οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Αγιόφυλλου Ευθύμιος Καραγιάννης, Αγναντιάς Βασίλειος Παππάς, Ασπροκκλησιάς Βασίλης Πινιάρας, Αχλαδέας – Θεοτόκου Γιάννης Γκουργκούλιας, Αγίου Δημητρίου Λάμπρος Τζιλίνης, Γάβρου Ιωάννης Γκούγκλας, Κακοπλευρίου Γιώργος Τσικέλης, Οξύνειας Βασίλης Μάνος και Σκεπαρίου Χρήστος Ταρατόρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης