Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με τους Προέδρους της Δ.Ε. Κλεινοβού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ06.03.2024 | 6:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην σύσκεψη εργασίας μεταξύ των Προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Κλεινοβού και του Δημάρχου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, αναδείχθηκε η ανάγκη για ολοκληρωμένη δράση.

Καθορίστηκαν κεντρικά θέματα προτεραιότητας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής εντός των οικισμών, εστιάζοντας στην ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό και τις οδικές υποδομές.

Κεντρικός παράγοντας αναβάθμισης αποτελεί ο ρόλος των προέδρων των κοινοτήτων οι οποίοι ενισχύονται καθοριστικά, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρεμβάσεις, τις οποίες και θα προωθούν στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, τακτική που θα οδηγήσει σε βελτίωση της τοπικής διακυβέρνησης ,αύξηση της συμμετοχής των κατοίκων και ενίσχυση της ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο.

Η ιεράρχηση των αναγκών θα ενισχυθεί με τον ρόλο του αντιδημάρχου του τομέα, συνιστώντας ένα τρίπτυχο λειτουργίας που θα εξασφαλίζει δημιουργική συνεργασία. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη διαλειτουργικότητα και διευκολύνει τον συντονισμό και τη διαφάνεια για αποτελεσματικές λύσεις προωθώντας τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε αγροτικά περιβάλλοντα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Β’ Κλεινοβού – Χασίων -Μαλακασίου και Ανασυγκρότησης της Υπαίθρου Σάκης Καψάλης, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Αηδόνας Ανδρέας Μουστάκας, Γλυκομηλιάς Ανδρέας Νταφέκης, Καλογριανής Γεώργιος Ράικος, Κλεινοβού Δημήτριος Σκοπελίτης, Χρυσομηλιάς Νικόλαος Στεφόπουλος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης