Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Με βλέψεις στο Πανελλήνιο εφήβων/νεανίδων ο ΖΕΥΣ Τρικάλων Τάεκβοντο

Χωρίς κατηγορία30.06.2023 | 8:15 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σήμερα, Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα πραγματοποιείται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάεκβοντο Εφήβων Νεανίδων.
Ο Τρικαλινος Σύλλογος ΖΕΥΣ, θα συμμετάσχει με τρεις αθλήτριές του, έχοντας βλέψεις για διακρίσεις και γιατί όχι και για μετάλλια στους αγώνες.
‘Αλλωστε, πέρυσι η αθλήτρια του ΖΕΥΣ Κωνσταντίνα Δρούγκα είχε αναδειχτεί χάλκινη πανελληνιονίκης στα -44 κιλά, ενώ φέτος θα αγωνιστεί στα -42 κιλά και ο πήχης μπαίνει αρκετά ψηλά.
Το ΖΕΥΣ Τρικάλων θα εκπροσωπήσουν ακόμη στο Πανελλήνιο δύο νεάνιδες, η Σταυρούλα Καρύδα στα -55 κιλά και η Εύα Κεφαλά επίσης στα -55 κιλά.
Την αποστολή που αναχώρησε χθες για την πρωτεύουσα θα συνοδεύσει ο δάσκαλος Κώστας Χατζής, ενώ διάχυτη είναι γενικώς η αισιοδοξία για θετικές εμφανίσεις, κάτι βέβαια που ταυτίζεται και με τη συνεχή άνοδο του συλλόγου και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών.
Ο ΖΕΥΣ Τρικάλων Τάεκβοντο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το “πρακτορείο ΟΠΑΠ Τζάνης”, που λειτουργεί με νέα διεύθυνση επί της οδού Απόλλωνος 20 και προσωπικά τον κ. Γιάννη Τζάνη για τη στήριξη προς το σύλλογό μας.
Τέτοιες ενέργειες προάγουν τον τοπικό μας αθλητισμό.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης