" /> Με υψηλή συμμετοχή η εκδήλωση του Νοσοκομείου στο Μουσείο Τσιτσάνη - Η ΕΡΕΥΝΑ
Τετάρτη 30.11.2022 | Εορτάζουν: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδριάνα, Ανδρούλα, Ανδριανή, Αντριάννα

Με υψηλή συμμετοχή η εκδήλωση του Νοσοκομείου στο Μουσείο Τσιτσάνη

ΤΟΠΙΚΑ13.07.2018 | 9:10 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Γαστρεντερολογικό-Ενδοσκοπικό Τμήμα διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία, σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 εκδήλωση για τη λειτουργία του νεοσύστατου Τμήματος στο Νοσοκομείο στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέο τμήματος του γαστρεντερολογικού, πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και τη δυνατότητα πρόληψης κυρίως μέσω της κολονοσκόπησης επισημαίνοντας ότι :«Η Πρόληψη σώζει ζωές!» και σε αυτή την περίπτωση είναι απόλυτο!

Ομιλητές κατά την παρουσίαση, ήταν ο κ.  Θεόδωρος Κουκουράτος, Ιατρός Γαστρεντερολόγος, Επ. Β΄, Υπεύθυνος Γαστρεντερολογικού-Ενδοσκοπικού Τμήματος Γ.Ν.Τρικάλων. Επίσης, και ο κ. Κέφος Ιωάννης, Τ.Ε. Νοσηλευτής  Γαστρεντερολογικού-Ενδοσκοπικού Τμήματος Γ.Ν.Τρικάλων.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε απευθύνει ο Διοικητής του Γ.Ν.Τρικάλων, κ.Δημήτριος Παρθένης επισήμανε τη σημασία που έχει τι τμήμα στην λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά και στη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και της αντιμετώπισης του καρκίνου εγκαίρως μέσα από μία και μόνο εξέταση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης