Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Μέχρι 3 Ιουλίου η προθεσμία για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

ΤΟΠΙΚΑ21.06.2018 | 12:19 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Κάθε ενδιαφερόμενη/ος βάσει της πρόσκλησης της ΕΕΤΑΑ, για να συμμετάσχει στη δράση «πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής-Δήλωση», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα έως 3/7/2018, στη Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων είναι η 3/7/2018 και ώρα 24:00.

Σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα, αναμένεται η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων στις 22 Ιουλίου, ενώ η υποβολή ενστάσεων ορίζεται κατά το διάστημα από 23 Ιουλίου έως και 25 Ιουλίου. Τα οριστικά αποτελέσματα, θα εκδοθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στις 29 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία ξεκινά και η εγγραφή στις δομές και ολοκληρώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η αιτούσα αφού υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση, αποστέλλει στην ΕΕΤΑΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος – 41222 Λάρισα) μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) στο χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018:

α) την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, µε πρωτότυπη υπογραφή

και  β) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής.

Κάθε μητέρα θα πρέπει να έχει στην κατοχή της τους κωδικούς taxis που πρέπει να προμηθευτεί από το λογιστή προκειμένου να γίνει η αίτηση.

Σε περίπτωση κοινής δήλωσης με τον σύζυγο/σύντροφο, και μόνον εφόσον η αιτούσα δεν απέκτησε τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης TAXISNET θα δύναται η διαπίστευση στην ΑΑΔΕ να γίνει με τους  κωδικούς TAXISNET τoυ συζύγου/συντρόφου.

Σε κάθε περίπτωση η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και  ΑΜΚΑ του συζύνου/συντρόφου (όπου απαιτείται) καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα  υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.

Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι:

α) χήρος ή

β) κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑΜΕΑ)

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης