Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μεγάλες καταστροφές στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ08.09.2023 | 12:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία από τις δυσκολότερες νύχτες βίωσε η περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, με χωριά να παραδίδονται στα νερά τα οποία μπήκαν στα σπίτια και κατοίκους να σπεύδουν να απομακρυνθούν για να σωθούν.

Οι ζημιές είναι τεράστιες στις περισσότερες κοινότητες, με το νερό να φτάνει ακόμη και σε ορόφους κατοικιών.

Σκηνικό καταστροφής και στον Δήμο Πύλης, όπου γκρεμίστηκαν γέφυρες, το νερό μπήκε στα σπίτια σε πολλά χωριά, οικίες καταστράφηκαν από τόνους λάσπης, ενώ συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί πολιτών. Ο ορεινός όγκος βρίσκεται στο έλεος των κατολισθήσεων, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης