Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Οι αφοί Γιώργος και Σωκράτης Γιαννίτσης έκοψαν την πίτα σε μια όμορφη εκδήλωση

Μεγάλη δύναμη στην τυροκομεία η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος

ΤΟΠΙΚΑ05.02.2019 | 9:59 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η συνεχής ανάπτυξη της γαλακτοβιομηχανίας Όμηρος, επιβεβαιώθηκε στην προχθεσινή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στην αίθουσα του   MEMORIES HAL στην Αγία Κυριακή.

Παρουσία του συνόλου της οικογένειας των συνιδρυτών Γιώργου και Σωκράτης Γιαννίτση, θεσμικών εκπροσώπων του τόπου (Σκρέκας, Βλαχογιάννης, Λιούτας, Χατζηγάκης, Γιαγιάκος, Αναγνωστόπουλος, Μπάρδας κ.α.), καθώς και του συνόλου των εργαζομένων στη γαλακτοβιομηχανία η οποία εδρεύει στη Μεγάρχη Τρικάλων ,πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση στην οποία υπήρξαν και ειδήσεις ως προς το παρόν αλλά και το μέλλον της Όμηρος.

Οι συνιδρυτές της γαλακτοβιομηχανίας Γιώργος και Σωκράτης Γιαννίτσης που έκοψαν από κοινού τη βασιλόπιτα, αναφέρθηκαν στην ανοδική πορεία της γαλακτοβιομηχανίας η οποία ήδη κατέχει το 12% της αγοράς φέτας ΠΟΠ με τζίρο που φτάνει τα 30 εκ. ευρώ.  Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι αυτός ο τζίρος προέρχεται από εξαγωγές στις οποίες διαπρέπει η Όμηρος τα τελευταία χρόνια, οι οποίες, επίσης, κινούνται ανοδικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Γιαννίτσης τα επενδυτικά πλάνα της εταιρείας θα συνεχιστούν με δημιουργία μιας δεύτερης υπερσύγχρονης μονάδας η οποία θα ενσωματώνει ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει διεθνώς στην τυροκομεία, καθώς και μιας μονάδας επεξεργασίας των λυμάτων από την οποία θα παράγεται ηλεκτρική ενέργεια ισχύος 1ΜΒ. Παράλληλα, με το νέο επενδυτικό πλάνο που θα υλοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας πάνω από  200.

Ακολούθησε πλούσιο δείπνο αλλά και χορός με τους παραβρισκόμενους να συγχαίρουν την οικογένεια Γιαννίτση για την επιχειρηματική της πρόοδο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης