Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μεγάλη εκδήλωση τέχνης στο Μουσείο Τσιτσάνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.05.2019 | 5:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ακριβώς όπως περιγραφόταν στο σύμφωνο συνεργασίας Δήμου Τρικκαίων και ΕΡΤ: «υλοποίηση, επιμορφωτικών δράσεων, συνεδρίων, εκδηλώσεων». Μόλις ενάμισι μήνα μετά την υπογραφή του συμφώνου αυτού, ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης κ. Γιάννη Δρόσο, η πρώτη μεγάλη εκδήλωση πανελλήνιας εμβέλειας είναι γεγονός. Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019,  στις 20:00, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, παρουσιάζεται επισήμως και ζωντανά από το ραδιόφωνο της ΕΡΑ, το νέο βιβλίο του λογοτέχνη Κώστα Μάρκαρη «Η Εποχή της Υποκρισίας», με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου «Τσιοπελάκος». Το βιβλίο συμπαρουσιάζουν, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλεξάνδρα Χριστακάκη, οι οποίες συζητούν με τον συγγραφέα για το νέο του βιβλίο. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μορφή ραδιοφωνικής εκπομπής, με κοινό, όλους όσοι παραβρεθούν και οι οποίοι, φυσικά, θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις στον κ. Μάρκαρη. Ο οποίος, συνεχίζει και με αυτό του το βιβλίο, τις περιπέτειες του διάσημου πια αστυνόμου Πάνου Χαρίτου, που θα πρέπει να εξιχνιάσει σειρά φόνων με μπλεγμένους, στελέχη του ΔΝΤ, της Στατιστικής Υπηρεσίας, της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας, της ΕΕ… Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που «ρίχνει φως, για άλλη μια φορά, στα παρασκήνια των κέντρων αποφάσεων που η φιλολαϊκή πολιτική τους στην πραγματικότητα είναι βιτρίνα».
Ετσι, το Μουσείο Τσιτσάνη, η ΕΡΤ, η ΕΡΑ, ο Δήμος Τρικκαίων
Και, φυσικά, η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μουσική, με ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης