Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μεγάλη γιορτή αθλητισμού η πρώτη διοργάνωση Run Greece Τρίκαλα 2024

ΤΟΠΙΚΑ27.05.2024 | 10:33 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία, δίπλα από το ποτάμι σε μια πανέμορφη διαδρομή, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα ο πρώτος μεγάλος αγώνας – γιορτή του Run Greece.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 οι αγώνες των 5 χλμ., των 10 χλμ. Και ο παιδικός αγώνας συγκέντρωσαν θεατές, δρομείς, φίλους, συγγενείς, επισκέπτες στο κέντρο της Ελλάδας, σε μια πόλη με παράδοση στον αθλητισμό. Ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Τρικάλων, ο ΣΕΓΑΣ, η Ergo και συνολικά η διοργάνωση Run Greece Trikala 2024 συνεργάστηκαν άψογα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στη δρομική γιορτή της πόλης και συνολικότερα στον αθλητισμό έδωσαν έμφαση στους χαιρετισμούς τους, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων Χρύσα Ντιντή και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα.

Οι αθλητές/τριες απόλαυσαν τη διαδρομή, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε ο παιδικός αγώνας, σε μια γιορτή που στα Τρίκαλα συνεχίζει να προσφέρει χαρά και ξεχωριστές αθλητικές συγκινήσεις.

Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Σ. Σουλούκος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης