Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης «Τα Κορίτσια με τα Σπίρτα»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.12.2018 | 2:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία κύλησε  το Μουσικοθεατρικό έργο «Τα Κορίτσια με τα Σπίρτα» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Η Ενοριακή Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας υπό την διεύθυνση του κ. Λεωνίδα Πλαστάρα μάγεψε, τόσο  με την ερμηνεία τους στις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες όσο και στην εκτέλεση της  θεατρικής παράστασης του έργου «Τα Κορίτσια με τα Σπίρτα». Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου ήταν κατάμεστη από πλήθος κόσμου το οποίο τα επιβράβευσε  με χειροκροτήματα  και επιφωνήματα ευχαρίστησης και χαράς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος, ο Πρωτοσύγγελος π. Αλέξιος και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Λάμπρος.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες τόσο στον Χοράρχη κ. Λεωνίδα Πλαστάρα όσο και στις καθηγήτριες  και τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας γι’ αυτήν την ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις ψυχές όλων των παρευρεθέντων. Ευχαριστίες επίσης οφείλονται και στους Γονείς των παιδιών που τα εμπιστεύονται στα κατηχητικά του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

(Η ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου στην εκδήλωση φιλοξενείται στη σελίδα 20).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης