Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μεγάλη και μαχητική η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

ΤΟΠΙΚΑ13.05.2023 | 4:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεγάλη και μαχητική υπήρξε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα. Εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και μεγαλύτεροι, άντρες και γυναίκες, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη αρχή του πεζοδρόμου της Ασκληπιού, συμμετέχοντας στην κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ.

Με ομιλητές τη Μαρία Γαβαλά μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας, και τον Αχιλλέα Κανταρτζή, υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να αναδειχθεί το κόμμα ισχυρή δύναμη στη Βουλή.

«Με την ψήφο μας στο ΚΚΕ χαράζουμε τις λεωφόρους του μέλλοντος» τόνισε ο Αχιλλέας Κανταρτζης. «Η νέα καπιταλιστική κρίση έρχεται διεθνώς και ξέρουμε και από το πρόσφατο παρελθόν, ποιος την πληρώνει. Θα είναι ακόμη εδώ οι δεσμεύσεις για ακόμη μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς που σέρνουν την χώρα μας πιο βαθιά σε μια ενδεχόμενη γενίκευση του πολέμου που είναι πολύ πιθανή.

Για αυτό και έχουν πολύ θράσος και ο κ. Μητσοτάκης που ζητά ξανά μια ευκαιρία για να κυβερνήσει χωρίς κρίσεις αλλά και ο κ. Τσίπρας που ζητά να κυβερνήσει όπως λέει «πρώτη φορά χωρίς μνημόνια». Τους απαντάμε καθαρά Όχι. Συγχωροχάρτι δεν τους δίνουμε. Δεν ξεχνάμε τι τράβηξε ο λαός μας και με τους δύο τους. Ξέρουμε καλά, ότι την επόμενη μέρα θα είναι εδώ όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι που πέρασαν είτε με μνημόνια είτε χωρίς μνημόνια. Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε μια πρωτοφανή συναίνεση ανάμεσα τους και αυτό δεν κρύβεται.

Για την σταθερότητα του αστικού πολιτικού συστήματος κόπτονται ώστε να μην αλλάξει πορεία ο τόπος. Το λένε άλλωστε γνωστά στελέχη τους» συμπλήρωσε. Από την πλευρά της η Μαρία Γαβαλά τόνισε «οι δικές μας ανάγκες είναι αυτές που περισσεύουν στο σύστημα της βαρβαρότητας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης