Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα για το Περιβάλλον και το Ποδήλατο

ΤΟΠΙΚΑ29.05.2024 | 4:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια όμορφη ποδηλατοβόλτα οργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από τον Δήμο Τρικκαίων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, από τις 20:00, η μεγάλη ποδηλατοβόλτα αφορά μικρούς, μεγάλους και.. μεγαλύτερους, με όλων των μοντέλων και των ειδών τα ποδήλατα!

Σε μια πόλη με δεκάδες χιλιάδες ποδήλατα, όπου η κίνηση στα πεντάλ είναι μια.. κανονικότητα, η ποδηλατοβόλτα μάς «ξεναγεί» σε όμορφα σημεία των Τρικάλων. Με αφετηρία την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, η διαδρομή είναι η ακόλουθη: Πλατεία Εθνικής Αντίστασης – οδός Ιακωβάκη – (δεξιά) γέφυρα Γκίκα – αριστερά αμέσως μετά τη γέφυρα –  πίσω από το μουσείο Τσιτσάνη – (ευθεία) οδός Δαβάκη –  αριστερά στην οδό Τερτίπη –  δεξιά στην οδό Καλυψούς – αριστερά γέφυρα Αρριανού – δεξιά οδός Λέσβου –  ευθεία στη γέφυρα Καρδίτσης απέναντι στην οδό Σκοπέλου – ευθεία προς Καρυές – Φλαμούλι – μετά τις γραμμές δεξιά και ευθεία στην οδό Λάμπρου Παπαβασίλη – οδός Βησσαρίωνος, απέναντι οδός Νεραιδοχωρίου (δίπλα από Χάνι) αριστερά από γραμμές – τέρμα Μετεώρων – δεξιά στην οδό Καλησθένη – δεξιά οδός Καλαμπάκας πάνω στον ποδηλατόδρομο – οδός Ηπείρου – μετά τη Γέφυρα στο Μαιευτήριο δεξιά στην οδό Αμαλίας (ποδηλατόδρομος) – τερματισμός στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

Εφοδιαζόμαστε με νερό, κράνος, φωτάκια πορείας και…. ξεκινάμε!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης