Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη στελέχωση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ19.03.2021 | 5:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τη στελέχωση της Θεσσαλικής Συμφωνικής Ορχήστρας Ορχήστρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας από μουσικούς διαφόρων οργάνων Συμφωνικής Ορχήστρας (έγχορδα- πνευστά- κρουστά). Ήδη ξεκίνησαν να υποβάλλονται οι αιτήσεις από διάφορες πόλεις της Θεσσαλίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος.

Ως γνωστόν, στα πλαίσια της κάλυψης των αναγκών του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας δημιουργείται η «Θεσσαλική Συμφωνική Ορχήστρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας», με έδρα την Καρδίτσα.
Η Θεσσαλική Συμφωνική Ορχήστρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας θα έχει σε πρώτη φάση μόνιμη υπόσταση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και θα δραστηριοποιείται για να καλύψει τις ανάγκες του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, εντός και εκτός Θεσσαλίας.

Με πρωτοβουλία του Νίκου Ευθυμιάδη (Master of Arts στη διεύθυνση Συμφωνικής Ορχήστρας), δημιουργείται μια Συμφωνική Ορχήστρα, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μουσικοί κυρίως από τη Θεσσαλία, χωρίς να αποκλείονται από άλλα μέρη της Ελλάδος. Οι δραστηριότητες που έχει προγραμματίσει το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και ο Νίκος Ευθυμιάδης για τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021 είναι πολλές και σημαντικές, σε αρχαιολογικούς χώρους και σε υπαίθρια θέατρα.

Όσοι μουσικοί οργάνων Συμφωνικής Ορχήστρας, πτυχιούχοι, διπλωματούχοι, σπουδαστές τάξεων ανωτέρας (έγχορδα, πνευστά και κρουστά) θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να επισυνάψουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα με τα απαραίτητα στοιχεία (σπουδές, προϋπηρεσία, κλπ) στην διεύθυνση του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, Κολοκοτρώνη 38 & Ύδρας, 43131 Καρδίτσα.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από Επιτροπή Αξιολόγησης με Πρόεδρο τον Νίκο Ευθυμιάδη και οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν μέχρι τις 10/04/2021, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πρόβες της Θεσσαλικής Συμφωνικής Ορχήστρας για τις καλοκαιρινές συναυλίες, που έχουν προγραμματιστεί  στο νομό Καρδίτσας, στη Θεσσαλία καθώς και σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :
στα τηλ.: 24410-75440, 24410-42896 και
στο e-mail: nke@otenet.gr

Λήξη ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων 26/03/2021.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης