Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Μειωμένη η κίνηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ

ΤΟΠΙΚΑ21.10.2022 | 6:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αισθητά μειωμένη είναι η κίνηση του επιβατικού κοινού στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, σύμφωνα με δηλώσεις στη Λέσχη 97,6  του προέδρου κ. Βησαρράκου ο οποίος ανέφερε πως τα δρομολόγια που έχουν κάποια κίνηση είναι δύο μέρες τη βδομάδα:

«Η κίνηση σε εμάς είναι αισθητά μειωμένη, δυστυχώς μόνο 2 φορές την εβδομάδα έχουμε ικανοποιητική κίνηση, την Παρασκευή το μεσημέρι και την Κυριακή το απόγευμα.

Με το κόστος μεταφοράς πλέον, χρειαζόμαστε 38 άτομα ανά λεωφορείο για να καλύψουμε το κόστος, είναι δυσβάσταχτο. Σε μια καθημερινή είναι ζήτημα να έχουμε για Αθήνα 15 άτομα, με κόστος 700 ευρώ περίπου στο δρομολόγιο.

Είχαμε ήδη κόψει κάποια δρομολόγια, και τώρα αναγκαστικά κάποια τα έχουμε κάνει μεικτά με το Κτελ Καρδίτσας, ώστε να μην διακοπούνε τελείως, πχ τα νυχτερινά για την Αθήνα. Τα δρομολόγια εντός νομού είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, φέτος το καλοκαίρι δεν βάλαμε καθόλου δρομολόγια για Ελάτη – Περτούλι».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης