Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Mένει Τρίκαλα ο Αιβάζογλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ28.06.2019 | 1:57 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Είναι γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Ηλίας Αιβάζογλου δέχτηκε έντονες πιέσεις από το Γιάννη Μπύρο προκειμένου να αναλάβει τη Δόξα Δράμας

‘Οσοι κάνουν ρεπορτάζ όχι μόνο εδώ, αλλά και στη Μακεδονική πόλη μπορούν κάλλιστα να διασταυρώσουν ότι ο Μπύρος στην προσπάθειά του να βρει το διάδοχό του στη διοίκηση των Μαυραετών προσέγγισε τον πρόεδρο του Α.Ο Τρίκαλα.

Και αυτό προφανώς καταδεικνύει τη δυναμική του Αιβάζογλου σε οικονομικό επίπεδο, όταν του γίνεται πρόταση να αναλάβει μία τόσο ιστορική ομάδα που μάλιστα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σούπερλιγκ 2 με πάρα πολλά έσοδα από τηλεοπτικά, χορηγίες και μεγάλο αριθμό εισιτηρίων σε κάθε αγώνα.

Ωστόσο, εξ’αρχής ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και ακόμη και όσο οι πιέσεις εντείνονταν πάντα είχε σε πρώτο πλάνο την ομάδα των Τρικάλων, την οποία όπως τονίζει χαρακτηριστικά έχει στην καρδιά του και με την οποία θέλει τη νέα χρονιά να πανηγυρίσει την άνοδο.

‘Ετσι, φαίνεται ότι προς το παρόν οι “σειρήνες” από Δράμα δε θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα, με τον Ηλία Αιβάζογλου να είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα δυνατό Α.Ο Τρίκαλα, που θα κάνει πρωταθλητισμό στη Football League, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται κάποια διαφορετική εξέλιξη στο προσεχές μέλλον.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται και δύο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, με τις οποίες θα ξεκινήσει ο Α.Ο Τρίκαλα το χτίσιμο του φετινού ρόστερ.

Από κει και πέρα ο Ηλίας Αιβάζογλου περιμένει τη στήριξη του κόσμου, καθώς όπως τόνισε και ο Αμανατίδης στη συνέντευξη τύπου :”Μόνο εάν όλοι συστρατευτούν γύρω από την ομάδα αυτή θα καταφέρει να κάνει βήματα προς τα εμπρός”.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό θα πρέπει άπαντες να βοηθήσουν την καινούργια προσπάθεια και οι όποιοι εγωισμοί να παραμεριστούν μπροστά στο συμφέρον της ομάδας.

 

ΠΑΕ Τρίκαλα: «Απαντάμε με πράξεις»

Σε μία απολύτως φυσιολογική απάντηση προέβη η ΠΑΕ Τρίκαλα αναφορικά με τη…σκόνη που έχουν σηκώσει κάποιοι τις τελευταίες ημέρες, για το αν ο Ηλίας Αιβάζογλου έχει έρθει σε επαφή με το Γιάννη Μπύρο για τη Δόξα Δράμας

Η επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι είναι γεγονός και δεν αμφισβητείται μέσα από την ανάρτηση, άσχετα αν ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ από την αρχή έδειξε αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Από κει και πέρα είναι προφανές ότι με την ανάρτησή της η ΠΑΕ προτρέπει όσους εντέχνως δημιουργούν κλίμα για το παραπάνω θέμα να ασχοληθούν με την ουσία του πράγματος, δηλαδή τις κινήσεις που θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά σημειώνει:

“Εκεί που οι άλλοι ψάχνουν διαψεύσεις, επιβεβαιώσεις και ….. ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ, η οικογένεια ΑΟΤ απαντά με πράξεις. Δύσκολη λέξη;
Look it up in the dictionary!!
Τα καλύτερα έρχονται, υπομονή”.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης