Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μέσα σε όλα έχουμε και τους…νοσταλγούς του τοπικού για τον ΑΟ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.06.2024 | 12:41 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την ώρα που το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα παραμένει αβέβαιο, τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνω ότι κάποιοι προκρίνουν και μάλιστα δημόσια, ως λύση για τη νέα αγωνιστική σεζόν η ομάδα να αγωνιστεί στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.
Κάτι πραγματικά απίστευτο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κυανέρυθροι σε όλη την ιστορία τους, από το 1963 έως σήμερα η μοναδική φορά που έπαιξαν στο Β’ τοπικό όταν τη σεζόν 2013-14, διότι υποχρεωτικά έπρεπε να ξεκινήσουν από εκεί, λόγω της ανασύστασης του συλλόγου από μια ομάδα ανθρώπων.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μπρος στην ιστορία και το ειδικό βάρος μιας ομάδας όπως ο ΑΟ Τρίκαλα, για τον οποίο και η Γ’ Εθνική είναι πολύ μικρή ως κατηγορία, επιμένουν ότι ως έσχατη λύση θα πρέπει να παίξει στο τοπικό, ενώ το προχωρούν και ακόμη περισσότερο, αναζητώντας την προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στην ΕΠΣ Τρικάλων.
Ο ΑΟ Τρίκαλα ανήκει αυτή τη στιγμή στη Γ’ Εθνική και εκεί θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται, όποια και αν είναι η διοίκησή του την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Οτιδήποτε διαφορετικό θα συνιστά τεράστιο πλήγμα για την ιστορία της ομάδας, αλλά και το Τρικαλινό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Αλλά κάποιοι είτε δεν μπορούν να το καταλάβουν, είτε κάνουν ότι δεν το αντιλαμβάνονται.
Ας ρωτήσουν λίγο και τον κόσμο τι γνώμη έχει για αυτό…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης