Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των εργασιών αποκατάστασης του Σπηλαίου

Μέσα στους επόμενους μήνες ανοίγει το Σπήλαιο της Θεόπετρας

ΤΟΠΙΚΑ17.02.2024 | 1:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ευχάριστες ειδήσεις περιείχε η επίσκεψη της Αντιδημάρχου Τουρισμού-Αθλητισμού Πηνελόπης Μαγκούρας στο προϊστορικό σπήλαιο Θεόπετρας.

Συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Παπαναστάσιου και τον ειδικό συνεργάτη Τουρισμού-Πολιτισμου Χρήστο Ζώρο ενημερώθηκε αναλυτικά για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Υπουργείο Πολιτισμού και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τoν αρχαιολόγο του έργου κ Μιχάλη Κοντό, οι εργασίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και αναμένεται στα μέσα της άνοιξης, αρχές του καλοκαιριού το Σπήλαιο να είναι και πάλι επισκέψιμο.

«Μαζί με τον συνάδερφο Αντιδήμαρχο κ. Παπαναστασίου και τον ειδικό συνεργάτη κ. Ζώρο επισκεφτήκαμε το Σπήλαιο της Θεόπετρας και ενημερωθήκαμε από τους αρμόδιους για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να διασφαλίσουν τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχή μας. Αφουγκραζόμενοι την αγωνία των πολιτών οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό βλέπουν έναν  πολιτιστικό θησαυρό της περιοχή μας να παραμένει ανενεργός, ζητήσαμε από τις αρμόδιες αρχές το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των απαιτούμενων εργασιών. Ο Δήμος Μετεώρων στηρίζει όλες τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου το πολιτιστικό προϊόν της περιοχή μας να προστατευτεί και να αναδειχτεί προς όφελος της τοπικής και παγκόσμιας κοινωνίας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού του Δήμου Μετεώρων Πηνελόπη Μαγκούρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης