Δευτέρα 14.06.2021 | Εορτάζουν: Ελισσαίος, Ελισσώ, Ελισώ, Νήφων

Μέσω κρατήσεων οι προβολές ταινιών στο χώρο της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17.06.2020 | 2:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Δήμο Μετεώρων οργανώνει και αυτό το καλοκαίρι ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν προβολών ταινιών ικανοποιώντας τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων.

Αυτή τη φορά, το ίδιο το κοινό είχε την δυνατότητα να επιλέξει ποιες ταινίες θα παρακολουθήσει. Έπειτα από τη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, θα προβληθούν έξι ταινίες, τέσσερις ενηλίκων και δυο παιδικές.

Λόγω των αυστηρών μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, η κάθε ταινία θα προβληθεί δυο φορές, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να τη παρακολουθήσουν. Στην κάθε προβολή θα επιτρέπεται η είσοδος σε 50 άτομα με προεγγραφή στο τηλέφωνο 24320-23041 ή στα γραφεία Εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν 7 Ιουλίου 2020 στις 9:00 μ.μ., με την ταινία Αόρατος Επισκέπτης στην πίσω αυλή της Βιβλιοθήκης. Οι κρατήσεις ξεκινούν από σήμερα 17 Ιουνίου και μέχρι 6 Ιουλίου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Άντριαν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρείς ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

Διάρκεια: 106′

Σκηνοθεσία: ΟριόλΠάουλο

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop