Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Mετά τις Ευρωεκλογές η “καυτή” εβδομάδα για τον ΑΟ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.06.2024 | 12:05 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μέχρι και την Κυριακή των Ευρωεκλογών είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην κινηθεί τίποτα, όσον αφορά την επόμενη ημέρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ωστόσο, από Δευτέρα ξεκινάει μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα που θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, αφενός μεν από τον Κώστα Παρδάλη θα αξιολογηθεί το φιλολογικό ενδιαφέρον που φαίνεται ότι υπήρξε από άνθρωπο εκτός Τρικάλων και αν πρόκειται για κάτι σοβαρό , το θέμα θα πάει στο Δήμαρχο Νίκο Σακκά.

Εάν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, τότε το επόμενο βήμα θα είναι να συγκληθεί γενική συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη και εκεί θα ζητηθεί από τους παρόντες να απαντήσουν εάν τίθεται κάποιος ή κάποιοι εξ’ αυτών να στελεχώσουν το επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Εάν άπαντες είναι αρνητικοί , τότε ο σύλλογος και ο ερασιτέχνης πηγαίνουν στο πρωτοδικείο, το οποίο θα προσδιορίσει προσωρινή διοίκηση, η οποία και θα τρέξει την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η διοίκηση αυτή, ανάλογα με τις δυνατότητές της θα αποφασίσει εάν η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ή την Α’ Ερασιτεχνική.

Ευχόμαστε να μη φτάσουμε μέχρι εκεί και την επόμενη εβδομάδα να βγουν θετικές εξελίξεις για τον ΑΟ Τρίκαλα, αν και αυτό με βάση τη σημερινή εικόνα φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο να συμβεί.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης