Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μετά το Πάσχα η συζήτηση για εκλογές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ11.03.2023 | 2:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τους λόγους που ώθησαν τον πρωθυπουργό να πάρει την απόφαση να αναβάλλει την ημερομηνία των εκλογών 2023 μετά την τραγωδία στα Τέμπη αλλά στο πώς και πότε θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία αναφέρθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

«Νομίζω ότι ο πόνος που νιώθουμε όλοι συλλογικά δεν συνάδει με ένα προεκλογικό κλίμα έντασης. Ο πρωθυπουργός  στο υπουργικό Συμβούλιο έδωσε τον τόνο και είπε ότι θα έχουμε τη λειτουργία της Βουλής ως το Πάσχα και από εκεί και πέρα θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τις εκλογές από τον ίδιο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά για τους λόγους που ώθησαν τον πρωθυπουργό να πάρει αυτή την απόφαση ο κ. Σκέρτσος σημείωσε πως: «Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι αυτή τη στιγμή παλεύουμε με πολύ έντονα συναισθήματα και θυμού και οργής και σοκ, τα οποία είναι πολύ κακός σύμβουλος για την υλοποίησή του πιο σημαντικού δικαιώματος που έχουμε του να προσέλθουμε στην κάλπη και να αποφασίσουμε ποιες θα είναι οι δυνάμεις που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα. Πρέπει να δώσουμε χώρο και χρόνιο στα συναισθήματά μας, να πενθήσουμε συλλογικά, να σεβαστούμε τον πόνο των ανθρώπων, είναι οι οικογένειες και όλοι οι Έλληνες που πενθούν αυτή τη στιγμή και να προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο πώς θα επιταχυνθεί η δικαστική διερεύνηση, στο πώς θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες και στο πώς θα ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στη λειτουργία του ελληνικού σιδηροδρόμου».

Ακόμα ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ακόμα πως θα γίνουν βήματα για τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού σιδηροδρόμου και πότε θα λειτουργήσει ξανά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης