Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μετά το Πάσχα οι μόνιμες αποκαταστάσεις των υδατορεμάτων της Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ04.04.2024 | 1:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Απόλυτα Ικανοποιημένος για την πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας, εμφανίζεται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας μετά και τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα  η χρηματοδότηση των προσωρινών αποκαταστάσεων σε αναχώματα και ποτάμια και αμέσως  μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η μόνιμη αποκατάσταση σε ποτάμια, ρέματα και αναχώματα, όπως είχε προτεραιοποιηθεί στη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον πρωθυπουργό  πριν από τρεις εβδομάδες.

Η πρώτη φάση των μόνιμων αποκαταστάσεων θα περιλαμβάνει έργα , ύψους 80 εκατ. ευρώ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης