Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μετσόλα: Η Ελλάδα κάνει την Ευρώπη πιο σταθερή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ20.02.2024 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Η Ελλάδα θα είναι πάντα το σύμβολο της δημοκρατίας», τόνισε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και νωρίτερα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό.

Η Ρομπέρτα Μέτσολα μίλησε στη Βουλή, σε συζήτηση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση εν όψει των ευρωεκλογών», απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν τον Ιούνιο στις ευρωεκλογές.

Αναφερόμενη στους στόχους της Ευρώπης, εξήγησε πως «η Ελλάδα από το 2021 πήρε 15 δισ. σε ενίσχυση. Στόχος μας να οικοδομήσουμε μια πιο ισχυρή Ευρώπη. Πιο δίκαιη και πιο ασφαλή. Στόχος μας να χτίσουμε πιο βιώσιμα πράγματα. Να ακούσουμε περισσότερο τους νέους μας, τους αγρότες μας και να δείξουμε πως η Ευρώπη είναι ένα κοινό καλό».

«Η Ευρώπη δεν είναι τέλεια, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι η Ευρώπη είναι ένα όχημα για θετικές αλλαγές στις ζωές μας», είπε και σημείωσε πως μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ισότητα.

«Η Ελλάδα κάνει την Ευρώπη πιο σταθερή», υποστήριξε και μίλησε για τις δράσεις που γίνονται και το πώς η χώρα μας διευκολύνει και βοηθά την Ευρώπη σε επίπεδο άμυνας, ενέργειας και μετανάστευσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης