" /> Μια ακόμη παγκόσμια πρωτιά για το νομό μας σε επίπεδο εκπαιδευτικών - Η ΕΡΕΥΝΑ
Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Μια ακόμη παγκόσμια πρωτιά για το νομό μας σε επίπεδο εκπαιδευτικών

ΤΟΠΙΚΑ24.11.2022 | 6:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ως η πρώτη των πρώτων σε παγκόσμιο επίπεδο και μία από τους πιο δραστήριους πρεσβευτές της κοινότητας της επιστημονικής εκπαίδευσης (Scientix) της Ευρώπης κι όχι μόνο (ανάμεσα από 1011 πρεσβευτές) η εκπαιδευτικός και συμπολίτισσά μας κ. Μαγκιώση Άννα βραβεύτηκε για την εξαιρετική δράση της, κατά τη διάρκεια του 4ου διεθνούς συνεδρίου Επιστημών (4th Scientix International conference) που διοργανώθηκε online από την υπεύθυνους συντονισμού της ομάδας του European Schoolnet.

Η κ Μαγκιώση που υπηρετεί ως προϊσταμένη στο Νηπιαγωγείο Ριζαριού Τρικάλων, κλήθηκε να εκπροσωπήσει τους βραβευμένους νικητές με την ομιλία της για το μέρος “Γνωρίστε τους νικητές των βραβείων” του διεθνούς Scientix συνεδρίου ως αναγνώριση της προσφοράς της αν και προστέθηκε μόλις τον Μάρτιο του 2022 στον κύκλο των Scientix ambassadors, εξηγώντας το μυστικό της επιτυχίας που δεν είναι άλλο από την αγάπη και το πάθος για τη δουλειά της!

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε online στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2022 με εξαιρετική επιτυχία και τεράστια συμμετοχή εκπαιδευτικών όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και πέρα από αυτή, άνοιξε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελληνικής Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως και συνεχίστηκε με ομιλητές υψηλού επιπέδου, συναρπαστικά στρογγυλά τραπέζια, καθώς και διαδικτυακές παρουσιάσεις και πρακτικά εργαστήρια.

Στόχοι του 4ου Συνεδρίου Scientix ήταν να παράσχει μια επισκόπηση των προκλήσεων και των ευκαιριών στην εκπαίδευση των Φυσικών Επιστημών στην Ευρώπη και να τονίσει τις δυνατότητες και τις δυνατότητες που μπορεί να επιφέρει η κοινότητα Scientix. Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα για την μεθοδολογία STEM, να εμβαθύνουμε τις συνδέσεις και να δημιουργήσουμε νέες ιδέες μεταξύ των εκπαιδευτικών των επιστημών.

Για περισσότερα από δέκα χρόνια η Scientix, η κοινότητα της επιστημονικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, προωθεί και υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ δασκάλων STEM, ερευνητών εκπαίδευσης, υπεύθυνων χάραξης πολιτικής, συνεργατών του κλάδου και άλλων επαγγελματιών της εκπαίδευσης STEM σε όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης