Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Mία ανάσα από Μακρή οι ‘Ικαροι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ02.08.2019 | 1:14 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο μεταγραφικό κομμάτι οι ‘Ικαροι που έχουν κλέψει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις, αποκτώντας ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

‘Όπως είχατε ενημερωθεί και σε προηγούμενο φύλλο η διοίκηση των Ικάρων βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τον Τρικαλινό σέντερ Βασίλη Μακρή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μακρής βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τους ‘Ικαρους προσφέροντας ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα του Κώστα Σδράκα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

‘Ετσι, αν δεν έχουμε κάποια ανατροπή δεδομένων, ο Μακρής αναμένεται μέχρι το Σαββατοκύριακο να ανακοινωθεί και επίσημα, αποτελώντας έτσι μία ποιοτική μεταγραφή.

O 26χρονος Τρικαλινός σέντερ ύψους 2.01cm πρώην παίκτης της Αχαγιάς ’82, έχει θητεύσει στην γενέτειρα του Μπάσκετ(Αμερική) και συγκεκριμένα σε Κολεγιακά προγράμματα(NCAA) όπως στη Iowa με τους Iowa Lakes και South Dacota με τους USF. Ακολούθησαν οι Α.Ο. Αγρινίου, Αίολος Αστακού και την περσυνή χρονιά η ο Γ.Σ. Φαρσάλων με σημαντική παρουσία και στις 3 ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες.

 

Κοντά και σε Τσούμα

 

Σε προηγούμενο φύλλο είχατε επίσης ενημερωθεί ότι η ομάδα των Ικάρων θέλει και το Σίλλα Τσούμα που ανήκε μέχρι πρότινος στον Ερμή Αγιάς.

Και εδώ φαίνεται ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανό ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής να ντυθεί το επόμενο διάστημα στα κιτρινόμαυρα.

 

Ομάδα πρωταθλητισμού

 

Από όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα, τόσο τις ανανεώσεις, όσο και τις μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί, αλλά και εκείνες που επίκειται να ανακοινωθούν γίνεται κατανοητό ότι η ομάδα των Ικάρων χτίζεται με στόχο τον πρωταθλητισμό τη νέα αγωνιστική σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Φαίνεται ότι σε όλα τα επίπεδα γίνεται σωστή δουλειά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν πουληθεί αρκετά εισιτήρια διαρκείας και έχουν υπάρξει σημαντικές διαφημιστικές συνεργασίες, φέρνοντας αρκετά καλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή