Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Μια απέραντη μαθητική γιορτή χθες στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ14.06.2018 | 8:51 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, πήρε χθες σάρκα και οστά. Στην (κεντρική) πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Μουσείο Τσιτσάνη, στον μύλο Ματσόπουλου, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων με την έμπνευση και την καθοδήγηση των δασκάλων τους όλων των ειδικοτήτων, προσέφεραν, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή,  μια έξοχη ανάμνηση από τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2017-18. Κάτι που επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στον χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις της κεντρικής πλατείας, δέκα μήνες μετά το πρώτο κουδούνι, όταν είχε ευχηθεί «μια δημιουργική χρονιά», παρόντος του προϊσταμένου της Δ/νσης Ππρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστου Μπουλούμπαση.
Παρών σε όλες τις εκδηλώσεις ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ακης Αναστασίου, εξέφραζε τη χαρά του για τις μαθητικές δημιουργίες, ενώ η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη επεσήμαινε τη σημασία του ανοίγματος του Μουσείου στους μαθητές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή