Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μια διαγραφή δεν είναι αρκετή αυτή την φορά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.03.2024 | 5:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή και στελέχους της ΝΔ, κ. Ταμήλου, προσέβαλαν βάναυσα τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών και τους συγγενείς τους που ένα χρόνο μετά παλεύουν ακόμη να δικαιωθούν.

Η διαγραφή του κ. Ταμήλου από μέλος της ΝΔ δεν είναι αρκετή αυτή την φορά και δεν υποκαθιστά την αξιοπιστία της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη.

Η χειραγώγησης της κοινής γνώμης, που επιχειρήθηκε με το “μοντάρισμα” της επικοινωνίας μεταξύ σταθμάρχη – μηχανοδηγών για να βγει εκ του ασφαλούς το συμπέρασμα ότι όλα οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος, δεν θα γίνει ανεκτή από την ελληνική κοινωνία και τις οικογένειες των 57 θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών.

Οι Τρικαλινοί υπουργοί, βουλευτές και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ θα καταδικάσουν τις κυνικές και απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Ταμήλου;

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης