Κυριακή 14.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Μία έδρα παραπάνω ο Τσιλιμίγκας στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2019 | 7:34 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Λίγο πριν τις κάλπες των εθνικών εκλογών ανακηρύχθηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Λάρισας τα επίσημα αποτελέσματα των συνδυασμών και των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις περιφερειακές εκλογές.

Αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές σε ότι αφορά στους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Όπως προκύπτει από τα τελικά αποτελέσματα, η παράταξη του κ. Κ. Αγοραστού παίρνει μία έδρα παραπάνω στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας ενώ στα Τρίκαλα παίρνει ακόμη μία έδρα η παράταξη του κ. Ν. Τσιλιμίγκα.

Συγκεκριμένα εκλέγονται από την παράταξη του κ. Κ. Αγοραστού, οι κ.κ. Χρήστος Μιχαλάκης (33.949 σταυροί), Ντίνος Μπάρδας (8.617), Χρήστος Γακόπουλος (8.323), Γιάννης Μπουτίνας (7.132) και Δήμητρα Νάτσινα (5.274).

Από την παράταξη του κ. Ν. Τσιλιμίγκα οι εκλέγονται οι κ.κ. Γιάννης Χάιδος (5.819), Σταύρος Τραγάνης (4.876) και Θανάσης Τσιάρας (3.641).

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγεται η κα Βάσω Μπακάση (1860).

Στην απόφαση η οποία έχει αναρτηθεί, αναλύεται η κατανομή των εδρών με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Όλα αυτά βέβαια εβδομάδες μετά τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε και την αντίστοιχη αναστάτωση μιας και μέχρι πρότινος, ο κ. Λάσκος από την παράταξη του κ. Αγοραστού, υπολογιζόταν ως ένας από τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης