Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Μια εικονική έκθεση με καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ12.05.2020 | 4:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Walt Disney Family Museum (Οικογενειακό Μουσείο Γουόλτ Ντίσνεϊ), στο Σαν Φρανσκίσκο, διοργανώνει εικονική έκθεση, με τίτλο «Ο Κόσμος του Αύριο» (The World of Tomorrow) η οποία θα προβάλλει το έργο ενηλίκων και εφήβων καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο.

Ο τίτλος και το θέμα του πρότζεκτ προέρχεται από τη φιλοδοξία της Walt Disney να συνεχίσει να προχωρά και να σχεδιάζει ένα λαμπρότερο μέλλον.

Τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες καλλιτέχνες κλήθηκαν να υποβάλουν εικόνες από νέους ή ήδη υπάρχοντες πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, φωτογραφίες ή τρισδιάστατα αντικείμενα εμπνευσμένα από το όραμά τους για τον κόσμο του αύριο.

Όλα τα υποβληθέντα έργα τέχνης θα εξεταστούν από ομάδα κριτικών για εικονική προβολή στο Diane Disney Miller Special Exhibition Hall, αίθουσα που έχει φιλοξενήσει εκθέσεις παγκόσμιας εμβέλειας για τους Salvador Dalí, Mary Blair και Tyrus Wong.

α έργα που θα επιλεγούν θα προβληθούν στο κοινό στον ιστότοπο του Walt Disney Family Museum και στις πλατφόρμες μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Το Walt Disney Family Museum αν και έχει κλείσει τις πύλες του λόγω της πανδημίας του κοροναϊού προσφέρει περιεχόμενο στο διαδίκτυο, όπως συζητήσεις με θρυλικούς δημιουργούς animation που συνδέονται με τον κόσμο της Disney και μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης