Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μια μοναδική παιδική θεατρική παράσταση απόλαυσαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ27.01.2023 | 5:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων όλου του δήμου, κατέκλυσαν σήμερα το πρωί το Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας για να απολαύσουν το κλασικό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ «ο Εγωιστής Γίγαντας» που διοργάνωσε ο Δήμος Μετεώρων.

Η αίθουσα γέμισε με παιδικά χαμόγελα, χειροκροτήματα και το αίσθημα της ικανοποίησης στο τέλος των παραστάσεων. Να υπενθυμίσουμε πως πραγματοποιηθήκαν δύο παραστάσεις ώστε να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας αλλά και των χωριών του Δήμου Μετεώρων.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές μας ταξίδεψαν στον πανέμορφο κήπο ενός γίγαντα, ένα παραμυθένιο κόσμο μέσα από υπέροχα σκηνικά, καταπληκτικά κοστούμια, χορό και μουσική, μαθαίνοντας παράλληλα την αξία της αγάπης, της ευαισθησίας, της καλοσύνης και της ανθρωπιάς, αξίες πολύτιμες για την σημερινή μας εποχή.

Στην παράσταση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος όπου είχε την χαρά να απολαύσει μαζί με τους μικρούς μαθητές την καταπληκτική αυτή παράσταση και να συγχαρεί την θεατρική ομάδα του Γ. Φρατζεσκάκη και Κάρμεν Ρουγγέρη, σε σκηνοθεσία της κ. Βίκυ Πάνου, για την άψογη εμφάνιση της.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων υποσχέθηκε στους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες πως στο μέλλον θα συνεχιστούν παρόμοιες δράσεις.

Από το Γραφείο του Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης