Κυριακή 07.03.2021 | Εορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης

Μία οφειλόμενη βράβευση…

ΤΟΠΙΚΑ08.12.2018 | 3:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΠΕΔ Θεσσαλίας, όπου τιμήθηκαν οι αυτοδιοικητικοί του Νομού Τρικάλων. Ανάλογη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Μάρτιο στην Καρδίτσα.

Κοιτώντας πάντως, την σχετική λίστα, εντύπωση προκαλεί η μη βράβευση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη. Δεν γνωρίζουμε γιατί επιλέχθηκε η μη βράβευση των Αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι αποτελούν επί σειρά ετών ένα αναπόσπαστο κομμάτι του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και φυσική συνέχεια του θεσμού των Νομαρχών, αλλά η αλήθεια είναι πως δικαιολογίες επί της ουσίας είναι δύσκολο να υπάρξουν.

Από τον ίδιο τον Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και από κανέναν από το περιβάλλον του δεν εκφράστηκε κάποιο παράπονο. Άλλωστε, ένα βραβείο δεν μπορεί να υποκαταστήσει ούτε την αποδοχή του κόσμου, ούτε το έργο που έχει γίνει. Όμως, και πάλι η μη βράβευση, τουλάχιστον όσον αφορά τα Τρίκαλα, ενός ανθρώπου που υπηρετεί σχεδόν 9 χρόνια τον θεσμό του Αντιπεριφερειάρχη και πολλαπλάσια γενικότερα στην Αυτοδιοίκηση, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop