Τετάρτη 28.07.2021 | Εορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δροσίς, Τίμων, Τίμος, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμα, Χρυσοβαλάντης, Βαλάντης, Βαλάντος, Χρυσοβαλάντος, Χρυσοβαλάντω, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντω

Μία όμορφη βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ11.08.2018 | 1:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

”Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης με χαρά σας προσκαλεί Στον Πλάτανο,στην θέση Κακούρι! Στην πιο παλιά πλατεία της Πόρτας, η χορωδία του Συλλόγου με την βοήθεια των μουσικών φίλων της, γυρνάει τον χρόνο και δίνει ζωή σε μια απ’ τις πιο όμορφες γωνιές της Πύλης! ”Το κορίτσι θέλει θάλασσα”, η ”Ταμπακιέρα”, ”Το τραμ το τελευταίο”, ο Σουγιούλ, ο Μίκης, η Βέμπο, ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, θα μας κάνουν συντροφιά την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 21:00”.

Θα εμφανιστεί:

– η Χορωδία του Π.Σ. Πύλης με την συνοδεία ορχήστρας φίλων μουσικών,

και αμέσως μετά:

– Θερινός Κινηματογράφος: ” Εκατό χιλιάδες Λίρες” ταινία του 1948,μια κωμωδία σε σκηνοθεσία Αλέκου Λειβαδίτη. Σενάριο: Νίκου Τσιφόρου. Πρωταγωνιστούν: οι Αλέκος Λειβαδίτης, Μίμης Φωτόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος και Καίτη Πάνου.

Η βραδιά θα  πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ο Πολιτιστικός Σύλλογος στις γειτονιές της Πύλης” σε διοργάνωση Π.Σ. Πύλης και την συνεργασία του Δήμου Πύλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop