Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Μία πλούσια χρονιά γεμάτη δράση με το Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ12.11.2019 | 3:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις 10-11-2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων με πλήρης απαρτία μελών. Απρόσμενη η προσέλευση.

Τις εργασίες της Συνέλευσης συντόνισε το προεδρείο με πρόεδρο τον Δάσκαλο Γεώργιο Κωτή και Γραμματέα την καθηγήτρια Ρούλα Ζαρούλα.

Μετά την παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού από την πρόεδρο κ.Έλλη Τσιρογιάννη, έγινε ο Οίκονομικός απολογισμός από τον πρόεδρο της Εξελεγτικής Επιτροπής κ. Γεώργιο Οικονόμου.

Δόθηκαν πολλά – πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου από τους παρευρεθέντες και ενέκριναν ομόφωνα τα πεπραγμένα.

Η κ. Τσιρογιάννη αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τόνισε ότι σαν Συμβούλιο διαθέσαμε και κόπο και χρόνο, για να πραγματοποιήσουμε τους σκοπούς του Συλλόγου. Όλοι μας εθελοντικά σταθήκαμε άξιοι συνεχιστές του έργου του Συλλόγου.

Αναδείξαμε τόσο το πολιτιστικό έργο όσο και το κοινωνικό έργο του Συλλόγου μέσα από τις πετυχιμένες εκδηλώσεις.

Η Τρικαλινή κοινωνία βλέπει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου και είναι αρωγός σε κάθε εκδήλωσή μας.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν το 2019 είναι:

21-12-2018 Το χορευτικό ενηλίκων του Συλλόγου πρόσφερε διασκέδαση και ψυχαγωγία στα ανήμπορα και ηλικιωμένα άτομα του ΚΗΦΗ Τρικάλων εν’όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

13-01-2019 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου, με δρώμενο «ΤΟ ΞΎΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ». Έγινε αδελφοποίηση του Συλλόγου μας με το Σύλλογο Ηπειρωτών Γαλατσίου .

10-02-2019 Έγιναν εκλογές, εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου με τριετή θητεία.

17-03-2019 Πραγματοποιήθηκε το απογευματινό του Συλλόγου. Ενώ είχε βροχή το γυναικείο φύλο δεν πτοήθηκε και η προσέλευση ήταν απρόσμενη

25-03-2019 Με χάρη και λεβεντιά τα χορευτικά μας με τις παραδοσιακές στολές μας χάρισαν συγκινητικές στιγμές με το πέρασμά τους στην παρέλαση.

14-04-2019 Ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε επίσκεψη αγάπης στην ΑΡΓΙΘΕΑ και συγκεκριμένα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού.Δόθηκαν δώρα και χρηματικό ποσό στα παιδιά. Μαζί μας και η γιατρός η οφθαλμίατρος Σταυρούλα Μπουκουβάλα που εξέτασε τα παιδιά.

24-04-2019 Πασχαλινή προσφορά αγάπης από το Σύλλογο μας στο Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών (Μεγάλα Καλύβια)

18-05-2019 Διήμερη εκδρομή Τρίπολη-Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής Καλαβρύτων-Μονή μεγάλου Σπηλαίου-γεφύρι της Αρτας.

23-06-2019 Μονοήμερη εκδρομή στον Άγιο εφραίμ Ν. Μάκρης-Μουσείο Μαραθωνίου δρόμου- Τύμβος Μαραθώνος

6-06-2019 Το χορευτικό ενηλίκων πήρε μέρος στην πανοραματική εκδήλωση του ΧΟΤ.

29-09-2019 Έγινε η έναρξη της χορευτικής περιόδου 2019-2020

Μία πλούσια χρονιά γεμάτη δράση. Οι ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ και η άριστη συνεργασία μας έφερε θετικά αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ στο Βασίλη Μαναό, Νίκο Καλομπάτσο, Παναγιώτα Κωτή, Γεωργία Σβεντούρη, Χάρη Σιαματά, Αλέξανδρο Γκρέκο και στα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής Γεώργιο Οικονόμου, Ελένη Αλεξίου και Κίσσα Σταυρούλα.

Η κ. Ρήκα Καλαμπαλίκη και η Νίτσα Χάτου πρόσφεραν πλούσια σπιτικά εδέσματα.Όλοι γευτήκαμε την Αργιθεάτικη φιλοξενία.

Τα μέλη της Συνέλευσης έφυγαν ικανοποιημένα για την πρόοδο του Συλλόγου.

Έδωσαν ραντεβού για αντάμωση στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί 11 Ιανουαρίου 2020.

Έλλη Τσιρογιάννη

Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων

Αντιπρόεδρος

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης