Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΣΟΑΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ24.10.2019 | 4:51 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Μία τεράστια διάκριση για την αθλήτριά μας, την Ολυμπιονίκη Φανή Τζέλη καθώς κλήθηκε να συμμετάσχει στο κορυφαίο τουρνουά του κόσμου, στα λεγόμενα GRAND PRIX, όπου συμμετέχουν οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου. Ένας θεσμός με τεράστια σημασία και προβολή για τους αθλητές αλλά και την χώρα όπως και τον Σύλλογό τους.
Διεξήχθη στις 18-20 Οκτωβρίου στην Σόφια της Βουλγαρίας.
Λόγω Παγκόσμιας κατάταξης αγωνίστηκε με το Νο 2 στον κόσμο, την περίφημη Κροάτισσα Lee Ah-Reum, που ήταν 1η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2017 και 2η Παγκόσμια το 2019. Με αυτό λοιπόν το μεγαθήριο η Τζέλη αγωνίστηκε και μάλιστα ισάξια αφού έπαιξε φανταστικά, και ηττήθηκε οριακά με 9-11 πιέζοντας την Κροάτισσα ως το τέλος. Είναι από αυτές τις ήττες που είναι ανώτερες από νίκες. Όλοι οι ειδικοί του αθλήματος έψαχναν να μάθουν για την Φανή, μιας και στα 18 της είναι έκπληξη αυτό που κάνει μα και παρακαταθήκη για την σπουδαία πορεία της στο Παγκόσμιο Ταεκβοντο.
Την αθλήτρια συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης που δήλωσε: «Ήταν κάτι το εκπληκτικό και πρωτόγνωρο και για μένα αφού συμμετείχαμε στο κορυφαίο επίπεδο για πρώτη φορά με τους ελίτ αθλητές. Η δουλειά που κάνουμε με την Φανή τόσα χρόνια μας δικαιώνει, αλλά και μας δίνει όρεξη για μεγάλα όνειρα, αφού ο μεγάλος μας στόχος είναι η συμμετοχή μας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο. Η συμμετοχή της και μόνο της δίνε αρκετούς Ολυμπιακούς πόντους και με την τρομερή της εμφάνιση απέδειξε για μια ακόμη φορά με εμφατικό τρόπο ότι είναι από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες που ο στόχος της δεν θα είναι μια συμμετοχή, αλλά θα διεκδικεί μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης