Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μία ξεχωριστή διαδικτυακή συνάντηση από τον Κ. Στάθη

ΤΟΠΙΚΑ03.04.2024 | 2:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια ξεχωριστή διαδικτυακή συνάντηση οργανώνει για τους μαθητές του στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας – Λογοτεχνίας ο φιλόλογος κ. Κωνσταντίνος Ευαγγ. Στάθης (Φροντιστήριο Κίνητρο Σπουδών).

Πρόκειται να μιλήσουν εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους επί σειρά ετών, συζητώντας ευρύτερα για τις παθογένειες του μαθήματος, θίγοντας επιμέρους λεπτομέρειες που αφορούν αποκλειστικά την εξέταση του μαθήματος πανελλαδικά. Θα υπάρχει δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής των μαθητών, σε μία διαδικτυακή σύνδεση που για πρώτη φορά γίνεται στην πόλη μας, αποτελώντας μία ακόμα καινοτόμο πρωτοβουλία του κ. Στάθη στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Αλφαβητικά αναφέρονται οι:

Κάππου Μαρία: Φιλόλογος, συγγραφέας

Κούτρας Σπυρίδων: Φιλόλογος, συγγραφέας

Μουντάνου Ρούλα: Φιλόλογος, συγγραφέας, διευθύντρια των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Πολύτροπη Αρμονία»

Ζουρούδη Υπαπαντή: Φιλόλογος, συγγραφέας

Πολύβιος Πρόδρομος: Φιλόλογος, καθηγητής Πανεπιστημίου, συγγραφέας

Χατζημωυσιάδης Παναγιώτης: Φιλόλογος, Λογοτέχνης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης