Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μικρές μαθήτριες του 26ου Δημοτικού έψαλαν τα κάλαντα στον Χρήστο Μιχαλάκη

ΤΟΠΙΚΑ06.04.2023 | 5:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Πέμπτης το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, από τις μαθήτριες του 26ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, που συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου.

Τηρώντας το έθιμο, οι μαθήτριες βρέθηκαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Χρήστου Γακόπουλου, όπου είπαν τα κάλαντα και δέχθηκαν ευχές.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης συνομίλησε και ευχαρίστησε θερμά μαθήτριες και εκπαιδευτικούς για την επίσκεψή τους, ευχόμενος υγεία, ευτυχία, καλή ξεκούραση στις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα και ένα δημιουργικό υπόλοιπο για την τελευταία περίοδο της σχολικής χρονιάς. Παράλληλα, σημείωσε πως «Όταν οι παιδικές φωνές συνδυάζονται με την αγάπη για τα ήθη και τα έθιμά μας, τότε αυτή η προσπάθεια αξίζει τα συγχαρητήριά μας. Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης