Παρασκευή 23.10.2020 | Εορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν στο κάλεσμα της ΟΛΥΜΠΟΣ για έναν Πηνειό χωρίς σκουπίδια

ΤΟΠΙΚΑ05.10.2020 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα υποδέχτηκε ο Πηνειός στην πόλη της Λάρισας τους φίλους του που έσπευσαν, το πρωί του Σαββάτου, για να τον φροντίσουν.

Παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΟΛΥΜΠΟΣ για καθαρισμό των όχθεων του ποταμού από σκουπίδια ήταν αρκετός, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα ότι το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική υπήρξε η συμμετοχή των μικρών παιδιών που απέδειξαν ότι η περιβαλλοντική συνείδηση πλάθεται από την τρυφερή ηλικία.

Δυναμικό για μια ακόμη φορά ήταν το παρών των μελών του συλλόγου μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ενώ ο Δήμος Λαρισαίων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Ζαούτσο φρόντισε για την αποκομιδή των σκουπιδιών που περισυνελέγησαν.

“Για μια ακόμη χρονιά έγινε σπουδαία δουλειά. Η πρωτοβουλία της ΟΛΥΜΠΟΣ πρέπει να βρει μιμητές” αναφέρει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.
Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν γάντια, μάσκες, σακούλες αποκομιδής και αναμνηστικά μπλουζάκια, ενώ άνθρωποι της εταιρείας πρόσφεραν σε όλους δροσερά προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop