Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μικτή ομάδα στελεχών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.03.2024 | 1:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια μικτή ομάδα στελεχών -τόσο ηλικιακά όσο και πολιτικά- συγκροτούν το νέο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που θα βάλει μπρος τις μηχανές την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι η ανασυγκρότησή του πραγματοποιήθηκε έπειτα από τη σχετική απόφαση του 4ου συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.

Το νέο εκτελεστικό γραφείο θα αποτελείται από στελέχη που συμμετέχουν ex officio από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ λόγω της θέσης που κατέχουν ή της συμμετοχής τους στην Πολιτική Γραμματεία. Παράλληλα θα προσκαλούνται τα έξι στελέχη που ανακοινώθηκαν.

Έτσι, ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, οι δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιάννης Βουλγαράκης (στη θέση του Γιώργου Βασιλειάδη), η νέα εκπρόσωπος Τύπου Βούλα Κεχαγιά (που αναμένεται να πάρει τη θέση της Δώρας Αυγέρη, που θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές), συμμετέχουν -βάσει καταστατικού- στο Εκτελεστικό Γραφείο. Ακόμη, μέλη αποτελούν τρία στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, που είναι η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Όλγα Γεροβασίλη, που αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ακόμη, βάσει καταστατικού συμμετέχουν στο Εκτελεστικό Γραφείο η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, όπως και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Σωκράτης Φάμελλος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης