Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Mini bus από το Αστικό ΚΤΕΛ στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ22.02.2019 | 6:18 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Εδώ και κάποιες μέρες, κυκλοφορούν στα Τρίκαλα, mini Bus του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Πρόκειται για ένα βήμα στην κατεύθυνση της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού του στόλου ώστε να κινούνται πιο εύκολα μέσα στην πόλη.

Μέχρι στιγμής τρία mini bus εκτελούν δρομολόγια και προς τα χωριά. Είναι σύγχρονα και άνετα. Μπορούν να μεταφέρουν δεκαέξι (16) καθήμενους επιβάτες και μέχρι είκοσι πέντε (25) όρθιους. Μάλιστα από τις 3 το μεσημέρι και έπειτα αποσύρονται τα παλιότερα και μεγάλα λεωφορεία και κυκλοφορούν μόνο αυτά συμβάλλοντας καθοριστικά στην βελτίωση του κυκλοφοριακού.

Όπως αναφέρουν από το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, τις επόμενες μέρες θα προστεθούν ακόμη τρία (3) mini bus, τα οποία θα αντικαταστήσουν παλιότερα λεωφορεία. Όπως ανέφερε και η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ, «Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της εποχής για σύγχρονα μέσα μεταφοράς, ευέλικτα και γρήγορα. Το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων προχωράει στη νέα εποχή με γνώμονα την εξυπηρέτηση των επιβατών μας και την βελτίωση της ζωής στη πόλη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop