Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ανακοινώσεις διάφορες30.05.2024 | 10:08 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Αγαπητοί μου μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Με την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους μαθητές που θα συμμετάσχουν σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία.
Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν σημαντικό σταθμό στην εκπαιδευτική τους πορεία και είναι το αποτέλεσμα πολύχρονων προσπαθειών και κόπων.
Σας καλώ να αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Θυμηθείτε ότι οι εξετάσεις είναι μία μόνο από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους σας.
Η επιμονή, η υπομονή και η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβονται.
Απευθυνόμενος στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, θέλω να σας ευχαριστήσω για την αδιάκοπη στήριξη και καθοδήγηση που παρέχετε στα παιδιά. Ο ρόλος σας είναι ανεκτίμητος και η συμβολή σας καθοριστική για την επιτυχία τους.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές.
Είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα πετύχετε τα όνειρά σας!!!
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!!!
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Μαράβας
Δήμαρχος Πύλης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης