Πέμπτη 24.09.2020 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Μήνυμα για την ημέρα νοσηλευτών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.05.2020 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Ανάμεσα στους ήρωες των ημερών ανά τον κόσμο είναι και οι Νοσηλευτές που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών και παλεύουν κάτω από αντίξοες συχνά συνθήκες, οπότε θα θέλουμε να εστιάσουμε και να επαινέσουμε την ανιδιοτέλεια, την αυταπάρνηση και τον ζήλο που δείχνουν καθημερινά ξεπερνώντας πολλές φορές τον εαυτό τους. Να τιμήσουμε τους Νοσηλευτές που μάχονται ανελλιπώς, καθώς επίσης και αυτούς που χάθηκαν εκπληρώνοντας το καθήκον τους».

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης.

Ο κ. Σερέτης επισημαίνει πως «Φέτος η Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών είναι ιδιαίτερη ξεχωριστή διότι όλος ο Πλανήτης μαστίζεται από την Πανδημία του κορωναϊου. Για την καθημερινή προσφορά των Νοσηλευτών μέσω της πανδημίας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για να τους τιμήσει, προχώρησε και χαρακτήρισε το έτος 2020 ως έτος Νοσηλευτών – Νοσηλευτριών και Μαιών-Μαιευτών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop