Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ανακοινώσεις διάφορες31.05.2024 | 9:53 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που ρίχνονται στην μάχη των πανελληνίων.
Αντιμετωπίστε κάθε γραπτό με αυτοπεποίθηση και διαύγεια. Εμπιστευτείτε την προετοιμασία σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Αυτές οι εξετάσεις είναι μια ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να ανοίξετε πόρτες σε νέες προοπτικές. Αλλά να θυμάστε, δεν καθορίζουν την αξία σας ούτε περιορίζουν τις δυνατότητές σας. Κάθε πρόκληση που ξεπερνάτε προσθέτει στην ανάπτυξή σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Φροντίστε την υγεία σας, διαχειριστείτε με σύνεση τον χρόνο σας και διατηρήστε θετική ψυχολογία. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον, παραμείνετε συγκεντρωμένοι και πιστέψτε στις ικανότητές σας. Το έθνος ανυπομονεί να σας δει να συμβάλλετε σε ένα καλύτερο μέλλον με τις δεξιότητες και τη σοφία που καλλιεργείτε σήμερα.
Κατερίνα Παπακώστα
Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης