Τετάρτη 03.03.2021 | Εορτάζουν: Κλεόνικος, Κλεονίκη, Νίκη, Κλεονίκω, Θεοδώρητος

Μήνυμα νίκης έστειλαν στον Κώστα Αγοραστό Οιχαλία και Γριζάνο

ΤΟΠΙΚΑ16.05.2019 | 6:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεγάλη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου ευχήθηκε η Οιχαλία στον Κώστα Αγοραστό. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» γνώρισε τη θερμή υποδοχή και την ειλικρινή αγάπη των κατοίκων του χωριού που αναγνωρίζουν το ενδιαφέρον και τα πολλά έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή. Παντού χαμόγελα, ευχαριστίες, ευχές για νίκη και εκδηλώσεις αγάπης και υποστήριξης.

Μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Τρικάλων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός περιόδευσε το πρωί στη Λαϊκή Αγορά της Οιχαλίας, σε δρόμους και πλατείες. Επισκέφτηκε την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Τρικάλων και συναντήθηκε με μέλη του Διγενή, της πρωταθλήτριας ομάδας της Οιχαλίας που φέτος πανηγύρισε την επιστροφή στις τάξεις της Γ εθνικής. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ομάδας της Οιχαλίας, με έργο προϋπολογισμού 130.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισκέφτηκε το γραφικό Γριζάνο, όπου συναντήθηκε και μίλησε με κατοίκους τους χωριού, ξεναγήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο και σε παραγωγικές εγκαταστάσεις. «Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε παρόντες παντού και όλο το χρόνο, με έργα και όχι με λόγια. Μιλάμε με έργα, όταν άλλοι μιλάνε για έργα. Η παράταξη μας «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» γεννήθηκε για να υπηρετεί το λαό της Θεσσαλίας. Το σύνθημά μας είναι αξία στον πολίτη. Με συναίσθηση ευθύνης, στεκόμαστε με σεβασμό, ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα στο πλευρό των ανθρώπων της υπαίθρου και στις ανάγκες τους».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop