η Κυριακή και με μεγάλη διαφορά! Αυτό το μήνυμα δόθηκε σε κάθε χωριό που επισκέφθηκε ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι την Κυριακή 5 Μαΐου 2019. Στο Γοργογύρι, το Ξυλοπάροικο, το Γενέσι, τον Πρόδρομο, το Πρίνος, οι συνδημότες μας, έδωσαν το μήνυμα, καθόρισαν την εκλογή και απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Παπαστεργίου για τα ζητήματα των χωριών τους. Ο ίδιος υπενθύμισε το πλήθος των έργων στην περιοχή για ύδρευση, για οδικό δίκτυο, για φωτισμό, για υποδομές. Ακουσε με προσοχή επισημάνσεις για βελτιώσεις σε ζητήματα καθημερινότητας. Και επανέλαβε πως το «Σχέδιο Ασκληπιός», για νέους αγρότες με φαρμακευτικά φυτά, με πρόσθετα χρήματα για επενδύσεις στο Ψηφιακό Ασκληπιείο και τον εναλλακτικό τουρισμό, είναι ένα εργαλείο. Εργαλείο που χρησιμεύει για έναν βασικό σκοπό: να παραμείνουν οι κάτοικοι στα χωριά τους, όπως ήδη συμβαίνει σε όλα αυτά τα χωριά. Ο κ. Παπαστεργίου έδωσε το θετικό μήνυμα της συνεχούς προσπάθειας και συμφώνησε στην ανάγκη να επιταχυνθούν έργα και παρεμβάσεις. Ζήτησε, επίσης, από τους πολίτες να απευθύνονται στον Δήμο, στον ίδιο και στους τοπικούς εκπροσώπους, για έργα και δράσεις σε κάθε χωριό. Τόνισε ότι σ' αυτές τις εκλογές κατεβαίνουν συνδυασμοί που θέλουν να λύσουν προβλήματα, αλλά και συνδυασμοί που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Συνεπώς, ανέφερε, θα πρέπει να δώσουμε τη θετική μας ψήφο σε αυτούς που έχουν να μας πουν πράγματα και έχουν σχέδιο έτοιμο και κοστολογημένο για να πάνε τα Τρίκαλα μπροστά. Και επεσήμανε: Η νικηφόρα πορεία το 2014 ξεκίνησε από τα χωριά αυτά. Και φέτος, το 2019, τα χωριά της ΔΕ Κόζιακα δίνουν το στίγμα για τη νίκη των πολιτών από την 1η Κυριακή!  

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

 " /> Μήνυμα πρώτης Κυριακής για Παπαστεργίου από το Πρίνος - Η ΕΡΕΥΝΑ
Κυριακή 02.10.2022 | Εορτάζουν: Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη, Ιούστα, Γιούστα, Ιουστίνα, Γιουστίνα, Γιουστίνη

Μήνυμα πρώτης Κυριακής για Παπαστεργίου από το Πρίνος

ΤΟΠΙΚΑ06.05.2019 | 5:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σαφέστατο το μήνυμα για τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου αποό τα χωριά της ΔΕ Κόζιακα: Νίκη από την 1η Κυριακή και με μεγάλη διαφορά!
Αυτό το μήνυμα δόθηκε σε κάθε χωριό που επισκέφθηκε ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.
Στο Γοργογύρι, το Ξυλοπάροικο, το Γενέσι, τον Πρόδρομο, το Πρίνος, οι συνδημότες μας, έδωσαν το μήνυμα, καθόρισαν την εκλογή και απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Παπαστεργίου για τα ζητήματα των χωριών τους. Ο ίδιος υπενθύμισε το πλήθος των έργων στην περιοχή για ύδρευση, για οδικό δίκτυο, για φωτισμό, για υποδομές.
Ακουσε με προσοχή επισημάνσεις για βελτιώσεις σε ζητήματα καθημερινότητας.
Και επανέλαβε πως το «Σχέδιο Ασκληπιός», για νέους αγρότες με φαρμακευτικά φυτά, με πρόσθετα χρήματα για επενδύσεις στο Ψηφιακό Ασκληπιείο και τον εναλλακτικό τουρισμό, είναι ένα εργαλείο. Εργαλείο που χρησιμεύει για έναν βασικό σκοπό: να παραμείνουν οι κάτοικοι στα χωριά τους, όπως ήδη συμβαίνει σε όλα αυτά τα χωριά.
Ο κ. Παπαστεργίου έδωσε το θετικό μήνυμα της συνεχούς προσπάθειας και συμφώνησε στην ανάγκη να επιταχυνθούν έργα και παρεμβάσεις. Ζήτησε, επίσης, από τους πολίτες να απευθύνονται στον Δήμο, στον ίδιο και στους τοπικούς εκπροσώπους, για έργα και δράσεις σε κάθε χωριό.
Τόνισε ότι σ’ αυτές τις εκλογές κατεβαίνουν συνδυασμοί που θέλουν να λύσουν προβλήματα, αλλά και συνδυασμοί που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Συνεπώς, ανέφερε, θα πρέπει να δώσουμε τη θετική μας ψήφο σε αυτούς που έχουν να μας πουν πράγματα και έχουν σχέδιο έτοιμο και κοστολογημένο για να πάνε τα Τρίκαλα μπροστά.
Και επεσήμανε: Η νικηφόρα πορεία το 2014 ξεκίνησε από τα χωριά αυτά. Και φέτος, το 2019, τα χωριά της ΔΕ Κόζιακα δίνουν το στίγμα για τη νίκη των πολιτών από την 1η Κυριακή!

 

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης