Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Μήνυμα της Τρικαλινής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα για τις Ευχές του Πάσχα

Ανακοινώσεις διάφορες23.04.2022 | 11:24 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

«Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα σηματοδοτούν την ελπίδα, τη ζωή και την πορεία από τα Πάθη και τον Γολγοθά στη Λύτρωση, μέσω της Ανάστασης.

Η χώρα μας, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης πέρασε τα τελευταία δύο έτη μια σκληρή δοκιμασία, με την πανδημική κρίση και όσα την συνόδευσαν, στην καθημερινότητά μας. Ακόμη και σήμερα, καταγράφονται στιγμές δύσκολες και κρίσιμες για την πατρίδα μας, εξαιτίας του πολέμου, που εξελίσσεται μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ενός πολέμου που επέφερε μια ενεργειακή κρίση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυξητική πορεία στις τιμές των αγαθών.

Είμαστε όμως, όλοι μαζί σε αυτό… Όπως και στην πανδημία και στην κρίση που η ίδια επέφερε στην κοινωνία, στηρίξαμε, ενισχύσαμε, μεριμνήσαμε για όσους το είχαν ανάγκη… Το ίδιο πράττουμε και σήμερα, στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε.

Εύχομαι, ολόψυχα το Άγιο Φως να φέρει στις καρδιές όλων Αισιοδοξία, Ελπίδα και Πίστη. Αισιοδοξία ότι θα προσπελάσουμε σύντομα τα εμπόδια, Ελπίδα ότι θα παραμείνουμε δυνατοί και Πίστη ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που ζούμε.

Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη!»

Κατερίνα Παπακώστα,
Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης