Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μήνυμα Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ανακοινώσεις διάφορες30.05.2024 | 10:07 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και πίστη στις ικανότητές σας μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Οι Πανελλαδικές, όμως είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς της ζωής που βρίσκει κανείς μπροστά του.

Εύχομαι, επίσης, καλή δύναμη στις οικογένειές σας που σας στηρίζουν στον αγώνα και στις επιλογές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν αρωγοί και καθοδηγητές στην προσπάθειά σας, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις και χρήσιμες συμβουλές.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας συγχαίρω για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλατε εδώ και χρόνια και σας εύχομαι από καρδιάς, να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης