Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Μηνύματα στήριξης σε Αιβάζογλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.03.2021 | 12:10 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

To δικό του κυκεώνα περνάει το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου.
Αφενός μεν τα χρήματα που καλείται να πληρώσει προκειμένου να αποφευχθεί η αφαίρεση βαθμών από την προσφυγή Ουάνγκα, μία άδικη εξέλιξη για τον ίδιο, καθώς πρόκειται για αμαρτίες παλιών διοικήσεων, που αφορούν την ομάδα με το παλιό ΑΦΜ και όχι το σημερινό Α.Ο Τρίκαλα, αφετέρου δε η κακή πορεία της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές, έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον πρόεδρο.
Παράλληλα, μία ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών από τη νέα σεζόν και η δημιουργία μίας ενιαίας SL2 με 32 ομάδες, βρίσκεται αντίθετο το μεγαλομέτοχο του Α.Ο Τρίκαλα, αλλά και παράγοντες άλλων ομάδων.
Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι αντιλαμβάνονται όλη αυτή την κατάσταση, την οποία περνάει τελευταία ο Ηλίας Αιβάζογλου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια για την ομάδα της πόλης μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους τις τελευταίες ημέρες μέσω μεμονωμένων μηνυμάτων στα social media.
Είναι αν μη τι άλλο κάτι το οποίο έχει ανάγκη ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο Τρίκαλα, προκειμένου να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη φετινή προσπάθεια, περιμένοντας φυσικά και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, να ανεβάσει στροφές άμεσα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναχαική.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης